Novi video skupine Bon Jovi in pogovor s Philom X

Te dni so v središču zanimanja svetovne glasbene scene člani skupine Bon Jovi, ki so izdali videospot za pesem God Bless This Mess. Član skupine Bon Jovi je seveda tudi prijatelj našega festivala Phil X, s katerim smo posneli kratek pogovor.

Te dni so v središču zanimanja svetovne glasbene scene člani skupine Bon Jovi, ki so izdali videospot za pesem God Bless This Mess. Gre za pesem z njihovega 14. studijskega albuma This House Is Not For Sale. Skupina Bon Jovi se trenutno pripravlja na svetovno turnejo, ki se bo začela 8.2.2017 v Južni Karolini. Član skupine Bon Jovi je seveda tudi prijatelj našega festivala Phil X.

Phil X je s svojo matično skupino The Drills nastopil na lanskem festivalu Laško Pivo in cvetje, kjer je dokazal, da gre za kitarista prvega svetovnega razreda, poleg tega je pa tudi odličen entertainer, ki zna animirati tudi zahtevnejšo rock publiko. Oglejte si kratek posnetek, ki je nastal v Laškem. Phil X pojasni, kako je igrati z največjimi svetovnimi zvezdami ter v čem je razlika med igranjem doma in igranjem na velikih odrih. Uživajte!

Generalni sponzorji
Ostali sponzorji