Odine delavnice

Zdraviliški park

petek, 15.7. ter sobota, 16.7. med 15:00 in 19:00

Metodica, umna in modra sovica, ki sicer domuje v hribih, se bo v času festivala Laško Pivo in cvetje preselila v Laško. Z njo se boste lahko družili med 15. in 19. uro v Zdraviliškem parku.

Gospa Skovikova je še posebej ponosna, da vas lahko povabi v kraje, kjer so doma njeni skrbniki. Ste vedeli, da spadajo uharice med največje sove na svetu? Naša Metodica pa tudi med najprijaznejše.

Skupaj boste ustvarjali in se kaj pametnega naučili. Recimo, da javor sodi med rastline, ki naj bi imele čarobno moč na področju denarja in da je eden najbolj cenjenih domačih listavcev? Niste vedeli, kajne? Metoda, ki ji ljubkovalno rečemo kar Odica, vse to in še več znanja nosi v svojem malem mezinčkastem kremplju. Svoje modrosti bo z veseljem delila, poleg tega pa vas bo naučila, kako se lahko kar sami neboleče tetovirate in kako iz najrazličnejših materialov izdelate njeno dvojnico. 

Veste, kaj je to vodni krog in kaj ga poganja? Mala malica za Metodo. Kot njene najljubše kisle gliste. Pametnjakovička vam bo simulirala tudi filtracijo vode in zagotavljamo vam, da boste z njenih delavnic poleg dobre volje odnesli tudi en kupček pameti.

Spoznala vas bo tudi s starodavno obrtjo sitotiska, zato na delavnice ne pozabite prinesti svoje najljubše majice, na katero si boste lahko odtisnili podobo Metode Skovik ali napis Gremo v hribe. Vse to in še več. Vedno je namreč polna idej. Pridi in jo spoznaj, ker bo hu-hu-do dobro!

Generalni sponzorji
Ostali sponzorji