Nasveti za obiskovalce

Organizatorji si prizadevamo, da se boste obiskovalci v Laškem počutili prijetno in da bo logističnih ali prometnih izzivov čim manj. Zato vas prosimo, da usmeritve za prihod v Laško in bivanje v kampu pozorno preberete.

Načrt prizorišč

Organizatorji festivala Laško Pivo in cvetje se vsako leto potrudimo, da so za obiskovalce logistični izzivi čim manjši. Tudi letos bo tako. Vsa prizorišča so osredotočena v mestnem jedru in od odra do odra vas bo ločilo le nekaj minut. V mestnem središču si boste lahko ogledali tudi spremljevalni program festivala v celoti.

Več
Več

V Laško pridite z vlakom

Vožnja z vlakom do Laškega je v varna, udobna in tudi časovno vabljiva. Železniška postaja v Laškem je le minuto, dve od mestnega središča, zato je tudi enostavna. Slovenske železnice, kot dolgoletni partner, so tudi letos okrepile število vlakov v Laško z več izhodiščnih točk, cene prevozov pa so, kot vedno, zelo ugodne.

Več
Več

Cestne zapore

Cestne zapore v času festivala omogočajo, da lahko festivalsko dogajanje nemoteno poteka. Zato vas prosimo za razumevanje, potrpežljivost in spoštovanje navodil. Za čim hitrejšo in enostavnejšo rešitev sledite usmeritvam redarjev in drugih pooblaščenih oseb.

Več
Več

Prometna ureditev in parkirišča

Letos bo prometna ureditev še prijaznejša, prihod v Laško z vašim vozilom pa bolj enostaven, varen in gostom prijazen. Kljub temu svetujemo voznikom ter sopotnikom potrpežljivost in upoštevanje navodil redarjev oz. pooblaščenih oseb.

Več
Več

Kampiranje

Kampiranje v času festivala Laško Pivo in cvetje je posebno doživetje za prijateljska druženja, družine z otroki, v paru ali drugače. Do odrskih prizorišč je dobrih pet minut hoje, hkrati pa je kamp ravno prav oddaljen, da lahko živi svoje življenje in svojo dinamiko.

Več
Več

Cenik

Vstopnina * 2 €
Kampiranje * 10 €
Parkiranje – osebni avtomobil ** 6 €
Parkiranje – avtobus 12 €

Opombe
* Velja za vse dni festivala
** + gratis ena festivalska vstopnica za vse dni festivala

Več
Več

Široka izbira spominkov

V času prireditve vas vabimo v TIC Laško ter na stojnico v središču mesta. V ponudbi najdete majice, čokolado s pivom, obeske, magnetke, kozarce, vrčke in še mnogo več!

Več
Več

Organiziran avtobusni prevoz z Gorenjske

Kot postaja že navada, bo spletna stran rocker.si za obiskovalce organizirala avtobusni prevoz z Gorenjske, do Laškega ter nazaj. To bo gotovo več, kot le prevoz. Novinarji spletne strani rocker.si bodo ustvarili pravi rokerski žur že na avtobusu.

Več
Več

Turistično informacijski center

V centru mesta Laško se nahaja informacijski center destinacije Laško – sotočje dobrega. Poleg številnih turističnih publikacij, ki so na voljo brezplačno, so naprodaj tudi različni turistični spominki, promocijski izdelki Pivovarne Laško ter dobrote in izdelki s podeželja.

Več
Več

Varstvo za vaše malčke v otročjem centru

Otročji center – Kino Laško

četrtek, 14.7. med 16:00 in 20:00, petek, 15.7. ter sobota, 16.7. med 14:00 in 21:00

V času Pivo in cvetja bo v Otročjem centru Kino Laško poskrbljeno tudi za varstvo otrok od 5. leta dalje. V četrtek bo varstvo organizirano od 16. do 20. ure, v petek in soboto pa od 14. do 21. ure. Sploh zabavno bo v petek in soboto, ko si bodo otroci ob 17. uri lahko ogledali lutkovno predstavo O dimnikarčku, ki je iskal srečo, pa tudi sicer v času varstva ne bo manjkalo ustvarjalnih delavnic, družabnih iger in dobre volje.

Laško – sotočje dobrega

Laško – sotočje dobrega se ponaša z nazivom Evropska destinacija odličnosti in nazivom Slovenia green destination bronze. Znano je po blagodejni termalni vodi, ki so jo za zdravljenje uporabljali že stari Rimljani in bogati tradiciji pivovarstva od leta 1825.

Več
Več

Skrb za okolje

Skrb za okolje je odgovornost do gostov in obiskovalcev Laškega.

Festival postaja vse bolj zelen in okolju prijazen. V sodelovanju z družbo SLOPAK bodo na številnih mestih na festivalskem območju postavljeni opazni zbiralniki za plastične kozarce. Letos lahko tudi ponosno rečemo, da je festival Laško Pivo in cvetje prvi v Sloveniji, ki ima vse odre opremljene z varčnimi, zelenimi in okolju prijaznimi LED rešitvami.

Več
Več
Generalni sponzorji
Ostali sponzorji