Novice

Aktualna obvestila, predfestivalsko dogajanje in napovedi.

Stevie Salas, gostujoči glasbenik festivala Laško pivo in cvetje 2015, nagrajenec filmskega festivala Sundance

Odlični kitarist svetovnega slovesa Stevie Salas, ki je na festivalu Laško Pivo in cvetje pustil svoj pečat leta 2015, je vsestranski umetnik. Njegova zbirka ustvarjalnih presežkov se sedaj ponaša tudi s filmsko nagrado enega najuglednejših filmskih festivalov na svetu Sundance, ki ga je ustanovil igralec Robert Redford.

Več
Več

Novi video skupine Bon Jovi in pogovor s Philom X

Te dni so v središču zanimanja svetovne glasbene scene člani skupine Bon Jovi, ki so izdali videospot za pesem God Bless This Mess. Član skupine Bon Jovi je seveda tudi prijatelj našega festivala Phil X, s katerim smo posneli kratek pogovor.

Več
Več

Festival Laško Pivo in cvetje nagradil zmagovalce Rock Vizij 2016

Namen festivala Rock Vizije je podpreti mlade slovenske glasbene talente in jim omogočiti pot do glasbenih uspehov v prihodnosti. Namen donacije v obliki instrumentov je jasen, mladim, nadarjenim glasbenikom omogočiti razvoj njihovega talenta in tako spodbujati domače glasbeno ustvarjanje.

Več
Več

Samantha Fox: San Di Ego so naredili eno najboljših priredb moje uspešnice 'Touch me'

Legendarna zvezdnica in huda inspiracija za moške sanje se je razveselila ene najboljših priredb njene legendarne uspešnice Touch me, ki so jo ustvarili naši San Di Ego!

Več
Več

Največje presenečenje za prve tri ekipe tekmovanja godb v Ormožu prihaja s festivala Laško Pivo in cvetje

Na 21. tekmovanju godb Slovenije v zabavnem programu za pokal Vinka Štrucla, je žirija podelila priznanja najboljšim trem. Poleg plaket, ki jih podeljuje organizator tekmovanja Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti (JSKD), so vse tri godbe tokrat prejele tudi izjemno dragoceno nagrado festivala Laško Pivo in cvetje. Gre za odlične bas kitare Warwick Corvette.

Več
Več

Phil X & The Drills – svetovna premiera videa, posnetega na festivalu Laško Pivo in cvetje

Pesem Kiss My Troublemaker je glavni kitarist skupine Bon Jovi Phil X s svojo skupino The Drills zaigral na vrhuncu svojega nastopa 16. julija 2016 v Laškem.

Več
Več

Aftermovie

Predstavljamo vam uradni aftermovie festivala Laško Pivo in cvetje 2016! Več naših posnetkov najdete na uradnem YouTube kanalu festivala Laško Pivo in cvetje.

Več
Več
Generalni sponzorji
Ostali sponzorji